fbpx

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge

Second Hand

mont_butiker

Hjärta till Hjärta Second Hand är namnet på biståndsorganisationen Hjärta till Hjärtas butiker. Butiker finns i Kisa, Linköping, Mjölby och Motala. I butikerna kan du köpa begagnade soffor, köksbord, fåtöljer, stolar, byråer, sängar, tv-bord, mattor, kläder, elektronik, lampor, köksredskap, böcker, sportutrustning, textilier, cyklar, trädgårdsredskap, filmer, spel, LP-skivor, CD-skivor, köksgeråd, prydnadssaker, glas, tallrikar, bestick och allehanda andra prylar till förmånliga priser. Varje försäljningstillfälle är unikt och det finns många fina fynd att välja på.

Intäkterna från Second Hand-verksamheten täcker kostnaderna för transporter och administration. Överskottet från verksamheten går till biståndsinsatser i våra projektländer.

På Hjärta till Hjärta Second Hands facebooksida lägger vi regelbundet upp bilder från butikerna och informerar om aktuella kampanjer och reor. Gå in och gilla sidan för att få färsk information. Har du inte facebook kan du ändå ta del av informationen: www.facebook.com/h2hsecondhand/
Hjärta till Hjärta Second Hand Motala har också en egen facebook-sida: www.facebook.com/hjartatillhjartamotala

Skänka kläder, möbler eller saker

Vi tar tacksamt emot det som du inte längre behöver; möbler, kläder, prylar, husgeråd, spel, leksaker, textilier, tavlor, sportartiklar, klockor, cyklar, smycken med mera. I princip allt du kan tänka dig! Vi vill att det du lämnar är helt och rent. Det du skänker till oss säljs i våra butiker eller skickas vidare ut i biståndsarbetet.

Jobba som volontär på Hjärta till Hjärta

Att arbeta som volontär på Hjärta till Hjärta är ett bra sätt att hjälpa behövande människor genom praktiskt arbete. Läs mer och anmäl dig här: http://hjartatillhjarta.se/jobba-som-volontar/

Boka hämtning

Tillsvidare kan vi inte hämta eller leverera några varor.

Här kan Du läsa Hjärta till Hjärtas Integritetspolicy.