Lediga jobb

Lediga jobb

Vi söker nu flera personer som vill bli en del av vårt härliga cafégäng som består av frivilligarbetare/volontärer.

OM CAFÉET - FIKET

Konceptet är enkelt. I direkt anslutning till second handbutiken i Linköping och i en trivsam miljö där interiören naturligtvis andas återbruk, erbjuder vi ett bassortiment av kaffe, smörgåsar och fikabröd till ett överkomligt pris. Det är inte flashigt eller pråligt, men robust och medvetet. Hållbarhet är den röda tråden.

Fiket är både ett mål och en metod. Målet är dels att skapa en trivsam miljö, en stunds avkoppling och därmed ett mervärde för våra second handkunder. Fiket är också en social mötesplats för människor som på ideell basis vill ge av sin tid, sitt kunnande och engagemang för ett högre syfte.

Ur ett inkluderings- och integrationsperspektiv ser vi fiket som en metod eller plattform med låga trösklar där människor med varierande etnicitet och livsresor kan mötas och tillsammans driva och utveckla en verksamhet.

Vem älskar inte en kopp kaffe liksom?

OM DIG

Vi söker nu flera personer som på ideell basis vill vara med och driva fiket.

Kanske befinner du dig i mitten eller senare delen av livet? Kanske är du på väg att varva ned i yrkeslivet och karriären? Kanske har du alltid drömt om att arbeta i ett café?

Nu har du chansen att utan egna vinstintressen eller personliga risker förverkliga drömmen och dessutom göra en god insats för vårt samhälle!

Som ideell medarbetare i fiket arbetar du med:

  • Beredning av sortimentet
  • Servering och kassahantering
  • Enklare städning och disk

Du är serviceinriktad och trivs i mötet med människor.

Du uppskattar mångfald och är nyfiken på kulturöverskridande möten och samarbeten.

OM OSS

Hjärta till Hjärta är en icke vinstdrivande biståndsorganisation och samhällsaktör på kristen grund.

Utöver våra internationella biståndsinsatser har vi ett viktigt samhällsuppdrag i Sverige – Vi tar ställning och verkar för ökad jämlikhet, inkludering och mot alla dimensioner av fattigdom, orättvisor och utanförskap.

Våra second handbutiker är en mötesplats för en mångfald av människor som arbetar, praktiserar, rehabiliteras eller integreras i vårt samhälle.

Vi betraktar oss som en kompletterande aktör i den svenska välfärden.

ÖVRIGT

Öppettider: tisdagar och torsdagar kl. 12:00-18:00 samt lördagar kl. 10:00 – 15:00.

Kan du avsätta en heldag, en halvdag eller några timmar i veckan?
– alla insatser är värdefulla!

Frågor besvaras av Margareta Klerfors, Kansli- och HR-ansvarig: 013-24 63 35 Intresseanmälan skickas till margareta@hearttoheart.se

När du har anmält intresse kommer vi att bjuda in till en informations- och introduktionsträff.

Varmt välkommen med din anmälan!