fbpx

Tack för att ni gav barnen en riktig jul ♥

Förra året samlade vi in pengar till julfester för barnen på Barnens Hus i Albanien, till romska barn i Rumänien och till barn med fängslade föräldrar i Ryssland. Syftet med insamlingen var att samla in tillräckligt med pengar så att barnen och deras föräldrar skulle få möjlighet att tillsammans uppleva en riktig jul fylld med musik, sång, lekar, mat och mycket glädje.

Tack vare alla gåvor som strömmade in förra året kunde vi förmedla mer pengar än vi hade räknat med till de olika länderna och på så vis bidra till att det blev lite extra guldkant på julfirandena. Bilderna i artikeln kommer från julfiranden på Barnens hus i Albanien och Pauleasca i Rumänien. Mat och dryck köptes på plats i Albanien, Rumänien och Ryssland. På så vis gynnades även de lokala handlarna.

ETT STORT TACK FRÅN RYSSLAND

Tack vare alla frikostiga gåvor som kom in till julkampanjen 2014 kunde Hjärta till Hjärta dubblera pengarna som vi skickade till Christmas Angel Tree programmet i Ryssland. Pengarna investerades väl. Målet var att 17 000 barn med fängslade föräldrar skulle nås. Men när programmet avslutats hade 18 000 barn runt om i Ryssland nåtts. Programmet syftar till att återupprätta relationer mellan fängslade föräldrar och deras barn och göra det möjligt för dem att leva tillsammans när föräldrarna blivit frisläppta. Yan Volkov som är programkoordinator för Christmas Angel Tree tackar alla som gett ett bidrag till årets program från djupet av sitt hjärta.

Christmas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge