fbpx

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge

Ge en gåva

revolution

Din gåva förändrar människors liv

Det är tack vare Din gåva som Hjärta till Hjärta kan vara med och göra skillnad och verka för förändring bland utsatta medmänniskor i våra projektländer. Du kan bidra till vårt arbete med engångs- och regelbundna gåvor.

Ge en gåva med Swish

Snabbt och enkelt kan Du skänka en gåva med SWISH. Vårt nummer är 900 78 57. Glöm inte att skicka meddelande om önskat projekt, omärkta gåvor tillfaller projekt där gåvan för stunden bäst behövs.

Ge Din gåva med betalkort

På Hjärta till Hjärtas betalsida kan du välja vilket projekt som Du vill stödja och göra en inbetalning med Ditt betalkort. Du kan även starta en egen insamling till ett projekt som du väljer. Vill Du se vilka särskilda kampanjer som pågår klickar Du in på t ex ekonomiskt behövande och nederst på sidan ser du pågående kampanjer. 

Klicka här om Du vill ge en gåva online

Ge Din gåva via autogiro

Ett bra sätt att förenkla Ditt givande är att bli månadsgivare via autogiro. Du hjälper oss också att minska våra administrativa kostnader och på så sätt går mer pengar ut till människorna i våra projektländer.

Klicka här om Du vill bli månadsgivare till något av våra projekt

Ge en högtidsgåva

Istället för blommor och presenter kan Du ge bort en högtidsgåva till något av Hjärta till Hjärtas projekt. Du sätter in en valfri gåva till det projekt som Du viill stödja och till den Du vill gratulera ger Du ett vackert gåvogram från oss.

Klicka här om Du vill ge en högtidsgåva till en vän eller släkting

Ge en minnesgåva

Hedra den bortgångne med en gåva till Hjärta till Hjärtas arbete. Minnesgåvan blir inte bara ett fint sätt att hedra den bortgångne, den ger oss också möjlighet att hjälpa utsatta och fattiga människor i våra projektländer.

Klicka här om Du vill ge en minnesgåva till en vän eller släkting

90-bankgirogåva

Du kan också sätta in en penninggåva på Hjärta till Hjärtas bankgirokonto 900-7857. Tänk på att märka gåvan med namnet på det projekt du vill stödja. Under fliken “Biståndsländer” i menyn hittar Du de olika projekten som du kan ge Din penninggåva till.


Hjärta till Hjärta har ett 90-konto, vilket är en garanti för att varje gåva används på rätt sätt. Vi redovisar varje år vår totala verksamhet i Sverige till Svensk Insamlingskontroll. Bakom Svensk Insamlingskontroll står arbetsmarknadens parter.

Här kan Du läsa Hjärta till Hjärtas Integritetspolicy.