fbpx

Nu ökar vi antalet konferenser

Under februari månad anordnas fyra konferenser med rubriken Värdighet här – förändring där. De första 4 konferenserna är ett samarbete mellan Erikshjälpen, Hjärta till Hjärta och Studieförbundet Bilda. Intresset för konferenserna är stort och nu utökar Hjärta till Hjärta med en extra konferens i Gävle den 5 mars.

Tanken med konferenserna är att belysa EU-migranternas utsatthet och orsakerna till deras desperata migrationen från Bulgarien och Rumänien till Sverige, samt ge förslag på hur vi kan lindra nöden för de som har kommit hit. Konferenserna i Lund och Örebro har redan hållits. Den 21 står Skellefteå på tur och den 28 februari är det dags för Jönköping. Här kan du läsa mer om och anmäla dig till de två kvarvarande konferenserna: hjartatillhjarta.se/inbjudan-till-konferensen

Fler orter och organisationer har hört av sig till oss med en önskan att vi ska anordna fler konferenser än de första fyra. Vi har hörsammat denna önskan och den 5 mars kommer Hjärta till Hjärta att anordna en konferens i Gävle. Programmet till den nya konferensen finns som en PDF-bilaga till den här artikeln. Sista anmälningsdag för konferensen är den 2 mars. Kontaktuppgifterna finns i den bifogade PDF-filen i slutet av artikeln.

Download (PDF, Unknown)

Text: Mikael Good. Foto: Luiza Mara Timoc, Hjärta till Hjärta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge