Missa inte att besöka Hjärta till Hjärta Second Hand. I vår stora och välfyllda butik kan du fynda begagnade kläder, textilier, tyger, elektronik, böcker, filmer, skivor, bestick, tallrikar, glas, prydnadssaker, möbler och allehanda prylar till förmånliga priser. Varje försäljningstillfälle är unikt. Vad som finns i butiken är helt upp till dig, och andra, som väljer att skänka saker till oss. Ett besök hos oss blir en garanterat spännande upplevelse, framförallt för dig som är miljömedveten och tycker om att återvinna saker, som älskar att gå på loppisar och handla Second Hand.

På Hjärta till Hjärta Second Hands facebooksida lägger vi regelbundet upp bilder från butikerna och informerar om aktuella kampanjer och reor. Gå in och gilla sidan. Har du inte facebook kan du ändå ta del av informationen: www.facebook.com/hjartatillhjartamotala

Intäkterna från Second Hand-verksamheten täcker våra kostnader för transporter och administration. Överskottet från försäljningen går till våra sociala projekt både i och utanför landet.

Bli en del av oss – engagera dig som volontär! Läs mer här

Bli medlem och få 10% rabatt på alla köp under ett kalenderår. Medlemskap kostar 250 kr/kalenderår.
Rabatten gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.