Hjärta till Hjärta Second Hand i Mjölby är en fullsortimentsbutik där du kan köpa begagnade kläder, prydnadssaker, möbler, elektronik, böcker, filmer, skivor, köksgeråd och allehanda prylar till förmånliga priser. Varje försäljningstillfälle är unikt. Varje försäljningstillfälle är unikt då butiken regelbundet fylls på med allt det som skänks till oss. Ett besök hos oss blir en garanterat spännande upplevelse, framförallt för dig som är miljömedveten och tycker om att återvinna saker och som älskar att handla Second Hand. Längst ned på sidan hittar du några arkivbilder från butiken.

På Hjärta till Hjärta Second Hands facebooksida lägger vi regelbundet upp bilder från butikerna och informerar om aktuella kampanjer och reor. Gå in och gilla sidan för att få färsk information. Har du inte facebook kan du ändå ta del av informationen: www.facebook.com/h2hsecondhand/

Genom att handla hos oss är du även med och ser till så att utsatta medmänniskor får det lite bättre. Överskottet från våra fem butiker täcker kostnaderna för administration och transporter och resten går till vår hjälpverksamhet i framförallt Albanien, Bulgarien, Lettland och Rumänien.

Bli en del av oss – engagera dig som volontär! Läs mer här

Bli medlem och få 10% rabatt på alla köp under ett kalenderår. Medlemskap kostar 250 kr/kalenderår.
Rabatten gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.