Ledig tjänst – Butikschef Hjärta till Hjärta Motala – Hjärta till Hjärta

Ledig tjänst – Butikschef Hjärta till Hjärta Motala

Om tjänsten

Som butikschef för vår second handbutik i Motala ansvarar du för den dagliga driften och utvecklingsarbetet i butik/produktion.

Då verksamheten bygger på försäljning av skänkta varor/återbruk ansvarar butikschefen för logistiken vad gäller varuflöden, hämtningar hos och leveranser till privatpersoner och andra samverkanspartners.

I rollen ingår personal- och arbetsmiljöansvar och att leda anställd personal, volontärer samt människor i sysselsättningsåtgärder.

Om dig

Du har erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete, gärna från detaljhandeln.

Du gillar försäljning och har därför god känsla för varuexponering, tilltalande butiksmiljöer och kundservice. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Genom ett öppet och positivt förhållningssätt skapar du engagemang och förtroende bland såväl medarbetare som kunder. Du arbetar strukturerat, har förmåga att leda och utveckla medarbetare utifrån deras egna förutsättningar och du är inte rädd för att hugga i när det behövs. 

Med ett genuint intresse för både second hand och människor trivs du i en miljö som präglas av mångfald och där ingen dag är den andra lik.

Du är inte främmande för arbete i IT-miljö med bland annat enklare ekonomiuppgifter, schemaläggning, kostnads- och tidsattestering.

Du är en van användare av och förstår att sociala medier är en viktig kanal för marknadsföring och kommunikation med våra kunder.

Erfarenhet av/kunskap om värdering av secondhandvaror är meriterande.
Du delar vår kristna värdegrund.

Om oss

Hjärta till Hjärta är en biståndsorganisation och samhällsaktör som på kristen grund verkar utifrån visionen Värdigt liv i medmänskliga och hållbara samhällen.

Vi arbetar med internationella biståndsinsatser i primärt Östeuropa.

I Sverige driver vi fyra second handbutiker som också är sociala företag där vi erbjuder olika former av praktik, arbetsträning och sysselsättning för människor med varierande behov och förutsättningar. Överskottet från butiksförsäljningen går både till biståndsarbetet samt återinvesteras i det sociala företaget.

I vår arbetsgemenskap som präglas av mångfald, ingår cirka 35 anställda, över 150 volontärer samt ett antal individer i olika arbetsmarknadsåtgärder.

Baserat på kärnvärdena Medmänsklighet, Engagemang och Hållbarhet vill vi vara en inkluderande arbetsgemenskap med låga trösklar. Vårt uppdrag vilar på övertygelsen om alla människors lika värde och att alla kan göra något. Tillsammans gör vi skillnad!

Övrigt

  • Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning
  • Omfattning: 100%
  • Placeringsort: Motala. Resor förekommer till övriga butiker i regionen.
  • Arbetstid: Oreglerad, kvälls- och helgarbete ingår i tjänsten.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse, dock senast 1 april 2023.
  • Lön: Enligt överenskommelse.
  • Körkort: B-körkort är ett krav
  • Kollektivavtal: Handels

Ansökan

  • Frågor om tjänsten besvaras av Kansli- och HR-ansvarig, Margareta Klerfors, 013-246335
  • CV och personligt brev med löneanspråk skickas senast 8 januari via e-post till margareta@hearttoheart.se   

Varmt välkommen med din ansökan!

MÅNADSGIVARE

GE EN GÅVA

Bli månadsgivare


Som månadsgivare gör du verklig skillnad - tillsammans skapar vi hopp och framtidstro med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


BLI MÅNADSGIVARE

Ge en gåva


Din gåva gör skillnad! Tack för att du bidrar till hopp och framtidstro, förändring och utveckling med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


GE EN GÅVA


GE EN HÖGTIDSGÅVA


GE EN MINNESGÅVA