fbpx

Låt din sista vilja skapa nya möjligheter

Ingen av oss vill egentligen tänka på att livet kommer att ta slut en dag. Vi vill inte lämna familj, släkt eller andra människor som betyder mycket för oss. Av den anledningen kan det vara svårt att tänka på att skriva ett testamente somberättar för dem vi lämnar efter oss hur vi vill att våra tillgångar ska fördelas.

Väljer Du att testamentera till Hjärta till Hjärta kan Du känna dig trygg med att Din sista vilja lever vidare och att Dina pengar får vara med och skapa nya möjligheter för Dina medmänniskor. Ditt testamente gör det möjligt för oss att bistå utsatta människor i våra projektländer. Du kan välja att testamentera delar eller alla Dina tillgångar till Hjärta till Hjärta. Vi har fem Second Hand-butiker och kan ta hand om Ditt dödsbo och lösöre. Sakerna säljs sedan i våra Second Handbutiker eller skickas som bistånd till våra projektländer.

Hjärta till Hjärta har tagit fram en broschyr med namnet “Låt din sista vilja skapa nya möjligheter”. I Broschyren som Du kan ladda ned här: hjartatillhjarta.se/testamentering-och-donationer kan Du läsa mer om varför Du bör skriva ett testamente och hur Du gör för att testamentera till oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge