Karin Widerstedt 90 år! – Hjärta till Hjärta

Karin Widerstedt 90 år!

Den 1 september, hyllar vi en av Hjärta till Hjärtas grundare, Karin Widerstedt, som fyller 90 år!

Med sin glittrande blick, sin sprudlande energi och en fantastisk förmåga att se och uppmuntra människor har Karin betytt oerhört mycket för både svenska och internationella vänner genom åren.

Hjärta till Hjärta är resultatet av allt det som Karin och Sixten tillsammans stod för, med en varm gudstro och en längtan att få vara Hans redskap i arbetet med att bistå utsatta människor i Östeuropa.

Med respekt för Karins ålder och att krafterna inte riktigt räcker till vill Karin inte bli personligen firad på sin högtidsdag, men för den som vill finns det möjlighet att skänka en gåva till Hjärta till Hjärta med ett särskilt fokus på Velki Associations arbete för barn med funktionsvariationer i Lettland.

Swish: 900 78 57 eller BG: 900-7857 Märk gåvan: Karin 90 år eller klicka på länken nedan:

Karin 90 år – Velki Lettland

Tack för din gåva!

MÅNADSGIVARE

GE EN GÅVA

Bli månadsgivare


Som månadsgivare gör du verklig skillnad - tillsammans skapar vi hopp och framtidstro med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


BLI MÅNADSGIVARE

Ge en gåva


Din gåva gör skillnad! Tack för att du bidrar till hopp och framtidstro, förändring och utveckling med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


GE EN GÅVA


GE EN HÖGTIDSGÅVA


GE EN MINNESGÅVA