fbpx

Julfester för barn och ungdomar i Rumänien

Nu börjar återrapporterna från årets julfester att komma in från våra projektländer. I några otillgängliga romska byar i mellersta Rumänien där fattigdomen är utbredd och många familjer knappt har mat för dagen har barnen och ungdomarna fått presenter och bjudits på julfest av vår rumänska samarbetspartner Somebody Cares Romania.

Julfest_monterad.indd  Julfest_monterad.indd

Barnen och ungdomarna har fått äta god mat, de har sjungit julsånger, fått presenter, lekt och umgåtts tillsammans. Glädjen riktigt strålade från barnens ögon när de gick från festen mätta och nöjda. Pengarna till festen, maten och drycken kom från Hjärta till Hjärta och julklapparna från en holländsk organisation.

Julfest_monterad.indd  Julfest_monterad.indd

Vi vill rikta ett varmt tack till dig som genom Din gåva har gjort det möjligt att arrangera julfester för barnen och ungdomarna i byarna. Även om vi har fått vara med och skapa julglädje för några barn finns det fortfarande mängder av barn i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien och Ryssland som drömmer om ett riktigt julfirande tillsammans med nära och kära. Tillsammans med Dig vill vi förverkliga deras drömmar! ♥

Klicka här för att ge en gåva till julinsamlingen via Hjärta till Hjärtas betalsida
Du kan även Swisha din gåva till 1231963347 märk gåvan med “Jul 2016”.

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge