fbpx

Judoklubben i Bulgarien har fått nya dräkter

Under våren 2016 möttes vi av utmaningen att stödja barn och ungdomar vid ett barnhem i norra Bulgarien tillsammans med vår bulgariska samarbetspartner Bulgarian AID Mission samt pastorn och judotränaren Lubomir*. Barnen och ungdomarna på barnhemmet är romer och många av dem bär på traumatiska upplevelser. De var understimulerade och hade inte så mycket att göra på sin fritid. Lubomir bestämde sig för att göra något för dem och i samråd med rektorn för barnhemmet startade han upp en judoklubb. Idag är 37 barnhemsbarn involverade i klubben.

I och med att barnen och ungdomarna i klubben har blivit fler så behövde Judoklubben fler dräkter. Hjärta till Hjärta och BAM sponsrade då med nya fina judodräkter som pryds av våra loggor.

Här kan du läsa mer om judoklubben på barnhemmet i Bulgarien: http://hjartatillhjarta.se/judoklubben-pa-barnhemmet-i-bulgarien/

 

Det är tack vare gåvor som Hjärta till Hjärta kan vara med och göra skillnad och verka för förändring bland utsatta människor i våra projektländer. Var med och bidra till vårt arbete så att fler utsatta barn och ungdomar kan få en meningsfull framtid.

Klicka här för att ge en gåva till Team Roma-projektet
Klicka här om du vill bli månadsgivare för Team Roma-projektet
Du kan även Swisha din gåva till 123 196 33 47 märk gåvan med “Team Roma”

Hjärta till Hjärta har ett 90-konto, vilket är en garanti för att varje gåva används på rätt sätt. Vi redovisar varje år vår totala verksamhet i Sverige till Svensk Insamlingskontroll. Bakom Svensk Insamlingskontroll står arbetsmarknadens parter.

*Lubomir heter egentligen något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge