fbpx

Jubileumsfesten – Hjärta till Hjärta 25 år!

Det var en glad och hjärtlig stämning bland de ca 200 deltagarna som slöt upp i Ryttargårdskyrkan i Linköping för att fira föreningens 25-årsjubileum den 23 april. Ett tillfälle för gamla bekantskaper att träffas och också en chans för nya kontaktband att knytas. Medlemmar, givare, medarbetare och samarbetspartners möttes till en festlig kväll under ledning av Anders Holmefur och Hanna Andersson. Det bjöds på ett varierande program med bl a intervjuer, bildkavalkader, hälsningar och nedstamp i några av Hjärtat till Hjärtats viktiga projekt som fötts ur människors nöd och behov.

ettan4

Våra samarbetspartners Yan Volkov, Fängelsemissionen i Ryssland samt Valentin Preda från Stiftelsen för den sociala ekonomin (FDES) i Rumänien var våra internationella gäster som båda talade under kvällen. Den svenske volontären och projektansvarige Conny Bergqvist (CBR-projektet med det nya rehab-centret i Albanien) intervjuades också om sitt engagemang för människor med funktionsnedsättningar. Vi gjorde en del återblickar på de gångna 25 åren men fokus låg på nutiden och även framtiden.
– Jag vill inte titta bakåt, vi ska blicka framåt! var de avslutande orden från Hjärta till Hjärtas grundare Sixten Widerstedt och inledningen för nya 25 år.

Hjärta till Hjärta 25 år

Vill Du se fler bilder från årsmötet och jubileumsfesten klicka i så fall på bilden ovan eller på följande länk: www.flickr.com/photos/hth1991

Klicka här för att ge Din gåva till jubileumsinsamlingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge