Hjälpsändning till Albanien! – Hjärta till Hjärta

Hjälpsändning till jordbävningsdrabbade familjer i Albanien!

Tidigt på morgonen den 26 november 2019 drabbades Albanien av den starkaste jordbävningen på decennier. 14 900 människor förlorade sina hem och 51 personer dog. I staden Lac, bara 30 km från epicentrum, blev flera hundra familjer bostadslösa.

Nästan två år senare har ett stort antal nya lägenheter byggts, både i staden och på landsbygden, och det är snart dags för familjerna att flytta in. Att få en ny bostad är både en lättnad och glädje för de drabbade familjerna men att möblera den kan vara en stor utmaning, särskilt för de mest utsatta familjerna som inte har råd att köpa det som behövs.

När vi besökte Lac i augusti fick vi en förfrågan från vår partnerorganisation om Hjärta till Hjärta kan skicka en hjälpsändning med möbler, textil och husgeråd som sedan skänks till de mest behövande familjerna. Vi arbetar nu aktivt för att fylla en trailer med vad som efterfrågas.

Planen är att sändningen ska gå iväg den 15 december.

Du kan vara med och hjälpa till!

– Skänk en soffa, en säng, en bokhylla, ett köksmöblemang, husgeråd som tallrikar, glas, bestick eller textilier som täcken, kuddar, överkast eller gardiner.

Sakerna måste vara i bra skick. Ingen, oavsett om man är fattig eller rik, tycker om trasiga eller smutsiga saker. En fin princip är att det du skänker är något du själv skulle vilja ha och använda. Lämna i någon av våra butiker i Linköping, Motala, Mjölby eller Kisa.

Vi har inte möjlighet att hämta för det här ändamålet.
Märk din gåva: Albanien

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på 013-12 46 11 eller e-post: info@hearttoheart.se

Vi hoppas att du vill vara med och att vi tillsammans kan hjälpa många familjer i Lac att få en bra start i sina nya hem.

MÅNADSGIVARE

GE EN GÅVA

Bli månadsgivare


Som månadsgivare gör du verklig skillnad - tillsammans skapar vi hopp och framtidstro med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


BLI MÅNADSGIVARE

Ge en gåva


Din gåva gör skillnad! Tack för att du bidrar till hopp och framtidstro, förändring och utveckling med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


GE EN GÅVA


GE EN HÖGTIDSGÅVA


GE EN MINNESGÅVA