Ge barnen sommarminnen för livet! – Hjärta till Hjärta

Ge barnen sommarminnen för livet!

Jag vet inte hur många sommarläger jag varit på men det är många, antingen som pirrig och förväntansfull deltagare eller som peppad ledare. Du kanske själv har varit på barnläger, konfaläger, scoutläger, fotbollsläger eller sommarkollo och troligen bär du, precis som jag på positiva, glada och tokiga minnen från dessa sommarens höjdpunkter.

Nu kan du få vara med och ge 60 barn från socioekonomisk svåra förhållanden möjligheten att kunna åka på ett läger vid Adriatiska havet i Albanien.

Temat för lägret är Våra drömmar, Vår framtid! Målet är att barnen och ungdomarna, som är i åldrarna 7-10 år, ska känna sig betydelsefulla och att de har en framtid. Varje barn ska uppmuntras att följa sina drömmar! Lägret har en kristen profil och genom en härlig mix av program och roliga aktiviteter vill ledarna visa barnen att Gud älskar dem och har omsorg om dem på livets alla områden.

Låt oss tillsammans ge barnen sommarminnen för livet, stärkta vänskapsband och nya perspektiv som positivt kan forma deras framtid i rätt riktning.

Det kostar 200 kr/barn och dag på lägret. Då ingår resor, boende, mat och alla aktiviteter. Barnen kommer att delas in i tre grupper och varje grupp har en lägervecka på sju dagar.

Alla gåvor är värdefulla, så skänk efter förmåga!

Swish: 900 78 57 eller BG: 900- 7857 eller klicka här

Märk gåvan: Sommarläger

Varmt tack för ditt engagemang och med önskan om en skön och välsignad sommar!

Mattias Lindsmyr
Programkoordinator

MÅNADSGIVARE

GE EN GÅVA

Bli månadsgivare


Som månadsgivare gör du verklig skillnad - tillsammans skapar vi hopp och framtidstro med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


BLI MÅNADSGIVARE

Ge en gåva


Din gåva gör skillnad! Tack för att du bidrar till hopp och framtidstro, förändring och utveckling med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


GE EN GÅVA


GE EN HÖGTIDSGÅVA


GE EN MINNESGÅVA