fbpx

En God Jul och Gott Nytt År önskar vi från Hjärta till Hjärta.

6 5

Vi vill gärna dela med oss av de julhälsningar som strömmar in till oss från våra projektländer. Det är fantastiskt att vi får vara med och sprida glädje och livskvalité på så många sätt. Efter en höst fylld av tragedier och terror kan vi också se en annan sida som flödar över av hopp och glädje. Den senaste tiden har också varit godhetens tid när flyktingar mötts av värme och omtanke. Dagligen får vi höra hur fattigdomsmigranter får del av medmänsklig generositet och omsorg. Och frågan som alltid följer; kan Hjärta till Hjärta hjälpa till förändring i deras hembyar?!

4 3

Detta blir också vår förhoppning för det nya året: i samarbete och samverkan för att förändra världen! Tillsammans med alla generösa givare kan vi betyda mycket för många!

Vårt svar till en medmänniska i behov är alltid JA. Men hur och vilka vi kan hjälpa är en komplicerad fråga. Här krävs genomtänkta och långsiktiga strategier. Och ibland finner vi lösningar i samarbete med andra organisationer. Tillsammans kan vi göra mer!

2 1

Genom Din gåva till Hjärta till Hjärtas julkampanj har Du varit med och förverkligat barns drömmar om en riktig jul. Barnen på bilderna här ovan kommer från Rumänien och tack vare Dig har vi kunnat anordna julfester för dem och deras föräldrar. I de följande två Youtube-klippen från TV-kanalen TBN-Russia får ni följa med till två julfester som vår ryska samarbetsorganisation Christmas Angel Tree organiserat för barn och deras fängslade föräldrar på ett kvinno- och mansfängelse i St. Petersburgsområdet

Gott Nytt År

Teamet på Hjärta till Hjärta

Hanna, Mikael  och Anders

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge