Nyhet E-handel

Som ett komplement till de fysiska butikerna kan du nu handla ett urval av Hjärta till Hjärtas second handvaror på nätet, detta genom e-handelsplattformen återvinnmera.se

Vi tillämpar principen att varan ska gå att köpa både på nätet och fysiskt i butik. Det innebär att den som handlar i butik har förtur och att den som handlar på nätet måste invänta bekräftelse på att varan finns kvar.

Så här fungerar det:

– När du handlar på nätet reserveras beloppet på ditt kort och du får en beställningsbekräftelse via e-post. Det innebär inte att varan är din ännu, den kan nämligen vara såld i butik.

– Om varan redan är såld i butik meddelas du via e-post och det reserverade beloppet återförs på ditt kort. Notera att det kan dröja innan vi återkommer med besked. (Om du till exempel handlar på en lördag efter kl. 14:00, får du besked måndag förmiddag).

– Först när vi skickar en orderbekräftelse via e-post är varan din. Då går betalningen igenom och du kan hämta varan vid ett särskilt utlämningsställe i anslutning till butiken.

– Varan utlämnas endast mot uppvisande av orderbekräftelsen och legitimation. Se utlämningstider här:

Linköping

Mjölby

– Vi skickar inga varor med post.

– Vid utlämningen har du möjlighet att granska den köpta varan och även ångra ditt köp.

– Om du ångrar ditt köp återförs beloppet till det kort som användes vid köptillfället och du får en bekräftelse via e-post.

För att komma direkt till Hjärta till Hjärtas sortiment i respektive butik, följ länkarna nedan:

Linköping – E-handel

Mjölby – E-handel