fbpx

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge

Knappen Crovu – Jag ställer upp! Gör du?

Knappen

Med knappen visar Du att Du bryr Dig om och tar ställning för våra medmänniskorna som tigger på våra gator samtidigt som du vill göra en insats för dem i Crovu. En gåva i den utsatta EU-medborgarens mugg är inte tillräcklig för att hjälpa på ett mer långsiktigt och konstruktivt sätt. Därför vill Du ge en större gåva till insatser som leder till möjligheter till utbildning, hälsovård, egenförsörjning och strukturella förändringar, exempelvis äganderätt av marken där man bor.

När Du bär knappen på din jacka utmanar Du andra att också ställa upp. Självklart är det viktigt att vi fortsätter att ta hand om våra medmänniskor på bästa sätt och ser till så att de har mat för dagen och tak över huvudet samt att den som så vill lägger en och annan slant eller sedel i deras muggar så att de kan försörja sina barn hemma i Crovu. Det kommer att ta lång tid att åstadkomma en förändring i migranternas hembyar men tack vare Din och många andras insatser kommer den förändringen att gå lite fortare.

Knappen kostar 100 kr, men Du får gärna ge mer. Pengarna som Du betalar för knappen kommer att gå till Crovu/Strängnäs-gruppen och Hjärta till Hjärtas gemensamma arbete i Crovu med omnejd.

Här kan du betala för din knapp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *