fbpx

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge

25 år i utsatta människors tjänst

Stöd Jubileumskampanjen ”Hjärtat 25 år”

I år firar föreningen Hjärta till Hjärta 25 år! Genom åren har vi mött mycket nöd och fyllt många behov tack vare visat förtroende och stor generositet från Dig och andra givare. Men det finns mycket kvar att göra. Fler än någonsin behöver Hjärta till Hjärta och de projekt vi arbetar med och utvecklar för att hjälpa på rätt sätt. Här följer några exempel på viktiga insatser:

– Utbildningsinsatser på gymnasienivå för lettiska ungdomar där familjernas svåra ekonomiska situation annars gör skolgången omöjlig. Vi vet alla att utbildning skapar förutsättningar till positiv förändring.

– Sjuka och ensamma äldre personer utan möjlighet till annan vård får genom hemtjänst hjälp och en social kontakt i sin utsatthet. Ett unikt projekt där de äldre som lever i utsatthet får ett värdigt slut på livet.

– Barn som kommer från extrema förhållanden, t ex har tvingats ut i tiggeri och levt på gräs i parken för att man inte tjänat tillräckligt, erbjuds trygghet genom placering i familjehem där utbildning är en viktig del. Barnen är framtiden för vår värld.

– Att förändra orsakerna till utanförskap och fattigdom bland romer med fokus på projekt som leder till arbete och inkomster under 2016.

Välkommen att fira med oss. Hjälp oss att arbeta vidare för de utsatta. Stöd jubilaren genom en gåva till Jubileumskampanjen ”Hjärtat 25 år” Gåvorna kommer användas i Hjärta till Hjärtas alla angelägna projekt. Märk inbetalning med “Hjärtat 25 år”.

Bankgiro 900-7857 Swishnr: 123 196 33 47

Hjärtligt tack för Din gåva!

Anders Holmefur, direktor Hjärta till Hjärta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *