fbpx

Vi är i kris – Rädda Hjärtat!

Det här är den största kraftsamling vi någonsin har gjort, och jag hoppas att vi aldrig ska behöva göra något liknande igen!

Hjärta till Hjärta blöder. På kort tid har vi tappat 50 % av våra intäkter och om 4 veckor slutar vi existera – om inte du vill annorlunda!

Som biståndsorganisation ligger det inte i vårt uppdrag att sitta på stora penningförråd. Det vi samlar in ska omsättas i biståndsarbetet och vår gemensamma kamp mot fattigdom och orättvisor. Vi kan klara mindre avvikelser, men inte i den här omfattningen. Inga statliga räddningspaket kan rädda oss på så kort tid, det är bara du och jag som genom våra extragåvor kan se till att Hjärta till Hjärta överlever som organisation efter nästan 30 års verksamhet!

Hjärta till Hjärta är en viktig social aktör, både i Sverige och i våra verksamhetsländer. Genom våra second handbutiker är vi en plattform och mötesplats för dem som står långt ifrån arbetsmarknaden i vårt land, för människor i behov av rehabilitering, praktik och integration. Våra verksamheter präglas av medmänsklighet och mångfald och genom återbruk bidrar vi till en mer hållbar värld!

Internationellt finns vi i några av Europas fattigaste länder där vi arbetar för barns rätt till utbildning, mot orättvisor, ojämlikhet och diskriminering. Vi arbetar också för att människor med funktionsvariationer ska få ett värdigare liv. Varje år berörs många tusen människor, direkt eller indirekt, av våra insatser!

Även om pandemin slår hårt mot oss i Sverige, har vi helt andra förutsättningar att ta oss ur krisen jämfört med många andra länder. I Albanien, Bulgarien, Lettland och Rumänien är samhällena i princip nedstängda och de sociala skyddsnät som finns är mycket svaga. Sviterna av Covid19 kommer att leva kvar under lång tid – redan utsatta människor får det nu ännu svårare! Det är en grym verklighet…

Hjälp oss att finnas kvar, att fortsätta vara en stark röst och plattform för utsatta människor, både i Sverige och utomlands!

Om 4 000 personer skänker 200 kr var kommer Hjärta till Hjärta att överleva som organisation! Om det känns mycket, skänk vad du förmår. Kan du skänka mer är det en välsignelse.

Varje krona räknas!

Skänk din gåva via swish: 900 78 57 eller BG: 900-7857 eller direkt på vår betalsida.

Märk gåvan: Corona

Vi kommer löpande att redovisa inkomna gåvor genom uppdateringar på våra sociala medier.

Från djupet av mitt hjärta – Tack!

Mikael Joumé

Direktor

#räddahjärtat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge