fbpx

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge

Skänk oss det du inte längre behöver

giftwebb

Hjärta till Hjärtas arbete är beroende av ekonomiska och materiella gåvor. Utan dina gåvor skulle verksamheten snart stå stilla. Vi tar tacksamt emot det som du inte längre behöver; möbler, kläder, prylar, husgeråd, spel, leksaker, textilier, tavlor, sportartiklar, klockor, cyklar, smycken med mera. Vi tar emot i princip allt du kan tänka dig! Det enda kravet som vi har är att det du lämnar är helt och rent.

Det du skänker säljs i Hjärta till Hjärtas Second Hand-butiker i Katrineholm, Kisa, Linköping, Mjölby och Motala och genererar medel till hjälpinsatser i östra Europa. Eller så skickas det direkt ut till våra mottagarländer. Hjärta till Hjärta ger stöd till tusentals utsatta och fattiga medmänniskor i Afghanistan, Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien och Ryssland. Vi arbetar bland annat med hemtjänst till gamla, familjestöd, skolprojekt, läxhjälp och stödundervisning samt rehabilitering för människor med funktionsnedsättningar.

Du kan lämna dina gåvor vid Hjärta till Hjärtas Second Hand-butiker eller på andra speciella inlämningsställen. Klicka på länken till respektive butik för att få mer information om hur och var du kan lämna dina gåvor:
Hjärta till Hjärta Second Hand, Katrineholm
Hjärta till Hjärta Second Hand, Kisa
Hjärta till Hjärta Second Hand, Linköping
Hjärta till Hjärta Second Hand, Mjölby
Hjärta till Hjärta Second Hand, Motala

Om du bor i Linköping, Mjölby, Kisa, Katrineholm eller Motala kan vi erbjuda hjälp att hämta det du vill skänka. Vill du boka en gratis hämtning, ring då något av följande nummer:
Linköping 013-12 46 11
Mjölby 0142-186 60
Kisa 0494-100 04
Motala 0141-524 10
Katrineholm 0720-61 92 90

Huvudprincipen är att vi tar emot det som är helt och rent. Det är alltid våra medarbetare som gör bedömningen på plats vad vi kan ta emot och inte. Det vet vi att ni givare respekterar. Tack på förhand!