fbpx

Nu skickar vi en lastbil till nödställda syriska flyktingar i Ungern!

Gruppen “Vi Gör Vad Vi Kan Linköping” samlar in kläder, tält, sovsäckar, bärselar, ryggsäckar, sjukvårdsprodukter med mera till nödställda syriska flyktingar i Ungern på Tornbyvägen 1 (vid tornet, innanför murarna) STAGA:s gamla lokaler, öppettider: måndag-fredag 11-16. Transporten till Ungern går den 18 september och kommer att ske tillsammans med oss, biståndsorganisationen Hjärta till Hjärta och rumänska Lineheart. På facebookeventet “Vi Gör Vad Vi Kan Linköpings” faceboosida kan ni läsa mer om vad som behövs: https://www.facebook.com/events/406565966134796/

Om behovet finns kommer insamlingen att fortsätta även efter den första transporten och det kan bli aktuellt med en ny transport. Det finns många ”Vi gör vad vi kan”-grupper på olika platser i landet.

I Motala görs en insamling på Stora Torget 12 september av hygienartiklar, kläder etc. Hjärta till Hjärta kommer finnas där med ett bord och informationsmaterial. Vi har inget eget arbete i Mellanöstern och de eventuella penninggåvor som vi får in förmedlar vi till ett flyktingprojekt i Libanon genom hjälporganisationen Medair.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge