fbpx

Korgtillverkningen i Rumänien är i full gång

I början av oktober kom en ny leverans med material för korgtillverkning till det sociala företaget som Hjärta till Hjärta driver tillsammans med en rumänsk hjälporganisation i Pauleasca-området i Rumänien. Korgtillverkarna har nu gott om material att fläta nya korgar av. Efterfrågan på korgar är stor och den första leveransen som kom till Linköping sålde slut på nolltid. Nu väntar vi på nästa leverans från Rumänien. Om efterfrågan på korgar ökar ytterligare, vilket vi hoppas på, kommer vi att behöva anställa fler korgtillverkare i Pauleasca för att kunna tillgodose efterfrågan.

I den här artikeln av Hjärta till Hjärtas medarbetare Rickard Klerfors och Mikael Good kan du läsa mer om det sociala företaget som ger arbete och inkomst åt några av byinvånarna.

Om du vill vara med och skapa fler arbetstillfällen för romer i Rumänien och Bulgarien kan du ge en engångsgåva här om du vill bli månadsgivare för projekt Team Roma klickar du här. Du kan även Swisha din gåva till 123 196 33 47, märk den med “Team Rom”. Tack på förhand ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge