fbpx

Konsert: Helhjärtat 29 april

Den 29 april klockan 18.00 hälsas Du varmt välkommen till Ryttargårdskyrkan i Linköping (Djurgårdsgatan 97) till Helhjärtat – En välgörenhetskonsert till förmån för Hjärta till Hjärtas arbete i östra Europa.

Medverkar gör:
Fredrik Törnvall
Fredrik växte upp i en musikalisk familj och började musicera vid sex års ålder. Gitarren kom på allvar in i hans liv då han var tio år gammal.
Efter studier i klassisk gitarr spelade han elgitarr i diverse band och sysslade med popmusik. Många spelningar följde på så vitt skilda ställen som den lokala puben till domkyrkan i grannstaden.
Efter hand skiftades fokus och egen musik för stålsträngad akustisk gitarr blir det primära. Här blandas influenser från folkmusik, konstmusik och pop och bildar ett eget omisskännligt sound.
Fredrik har spelat som förband till exempelvis Chapter Two (Nils Landgren & Johan Norberg) samt Jack Vreeswijk.
Under i slutet av mars 2017 släppte Fredrik mini-LP:n ”Genom Allt”. Tidigare album är skivan ”Solo”. Läs mer om Fredrik här i en intervju med Norrköpings Tidningar den 14 april 2017: http://www.nt.se/kultur-noje/med-gitarren-nara-hjartat-om4597503.aspx

Åkerbosångarna
Kör med glada sångare från olika delar av länet med Åkerbo kommundel i Linköpings kommun som centrum. Kören leds av Birgitta Andersson. Den här kvällen blir det bl a Sing-a-long där Du som publik inbjuds att sjunga med i sångerna.

Medarbetare på Hjärta till Hjärta
Härligt musik blandas med glimtar från social biståndsprojekt som Hjärta till Hjärta arbetar med i olika länder – situationer och berättelser som alla är angelägna och viktiga.

Pris: Fritt inträde
Under kvällen har Du möjlighet att bidra till arbetet. Behoven är stora och ju fler som helhjärtat vill dela med sig desto mer kan vi tillsammans möta dem.

Hjärtligt välkommen till en härlig kväll ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge