fbpx

Hjärta till Hjärta Second Hand firar 25 år – startskottet går den 27 oktober!

I början av november är det 25 år sedan Hjärta till Hjärta slog upp dörrarna till den första Second Hand-butiken som då låg på Hagalundsvägen i Linköping. Det är mycket glädje och tacksamhet vi känner över de här åren. Vi känner tacksamhet för alla människor som skänkt och fortsätter skänka saker till oss, alla som har engagerat och engagerar sig på olika sätt rent praktiskt i verksamheten och alla fantastiska kunder som vecka ut och vecka in kommer och shoppar för en god sak. Utan er skulle vi inte kunna fira 25 år och inte heller satsa på nya 25 år!
Hjärta till Hjärta Second Hand är en mycket viktig del av Hjärta till Hjärta och gör det möjligt för oss att fortsätta med arbetet för de minsta, de mest utsatta och de fattiga i östra Europa och på Balkan.

Ska det firas?
Ja, visst ska vi fira! Fredagen den 27 oktober klockan 12.00-18.00, är Du välkommen till våra butiker på Tornbyområdet i Linköping och i Motala då startskottet för vårt 25-årsfirande går. Vi fortsätter sedan med fredagsöppet ända fram till nyår. Under dagen utlovas lite överraskningar – håll Dig uppdaterad via Facebook.

Varmt välkommen att fira med oss! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge