fbpx

Hjälp de översvämningsdrabbade i Albanien

Den 11 oktober drog ett kraftigt regnoväder in över norra Albanien. Stora mängder regn föll på kort tid, marken kunde inte svälja allt regn. Floder och bäckar svämmade över sina breddar och stora områden översvämmades av de rasande vattenmassorna. I städerna Lac och Milot evakuerades ett 50-tal familjer från sina förstörda hus.

Mer hjälp behövs!
Våra medarbetare gjorde snabbt en akutinsats i Milot, där de delade ut matpaket till drabbade familjer. Hjälpen togs tacksamt emot. Situationen i Milot är kritisk och stadens borgmästare ber oss om mer hjälp med mat, förnödenheter och kläder.

Ett 50-tal fattiga och utsatta familjer har förlorat allt vad de äger och har. De behöver både akut och långsiktig hjälp för att kunna klara sig över vintern. I den följande länken kan du ge en direktgåva till de drabbade: https://insamling.hearttoheart.se/Cause/

Du kan även swisha din gåva till 1231963347 eller sätta in din gåva på BG 900-7857 märk den med “Milot”

Hjälp oss att sprida informationen. Gilla och dela inlägget på Facebook, Google+ och Twitter eller ladda ner och skriv ut en affisch som du kan sätta upp på jobbet, skolan eller i livsmedelsbutiken: http://hjartatillhjarta.se/?p=4715

1

* När det akuta insamlingsbehovet är fyllt kommer överstigande gåvor att investeras i långsiktiga utvecklingsinsatser i Albanien. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge