fbpx

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge

Följ med på våra resor 2019

resa

Om du vill se att pengarna och biståndet som Hjärta till Hjärta samlar in når fram med egna ögon, kan du följa med på någon av de resor som vi arrangerar till våra mottagarländer. På den här sidan kommer vi fortlöpande att lägga upp information om våra resor och hur du bokar en plats.

Lettland: 15-21 september 2019   Cirkapris: 3800 kronor*
Om du själv vill se hur Hjärta till Hjärta arbetar i Lettland är det här resan för dig. Under resan får du besöka familjer, skolor och annan verksamhet i Riga och på landsbygden och möta människor som får stöd och hjälp av oss. På resan åker vi även österut, nära ryska gränsen för besök och distribution av stöd osv. Ett minne för livet. I priset ingår resa med buss Linköping-Lettland tur och retur (med övernattning på färjan mellan Sverige och Riga) samt resandet i Lettland och övernattningarna där.

Välkommen med din intresseanmälan till Hjärta till Hjärtas Lettlandsansvarige Vivi-Ann Ahlström: vivi-ann@hearttoheart.se, telefon: 013-12 46 11.

Rumänien: 22-27 september (v39) Pris: 
Välkommen med på en resa där du på plats får se de projekt som Hjärta till Hjärta arbetar med i Rumänien; Team Roma: After School, Äldreprojektet etc. En unik möjlighet att möta människorna som får del av hjälpen, se deras vardag och höra deras historia. Du får också möta våra samarbetspartners som ser till att hjälpen når fram.

Välkommen med din intresseanmälan till info@hearttoheart.se, telefon: 013-12 46 11

Bulgarien: 13-17 oktober (v43) Pris:
Följ med och se att hjälpen når fram och behövs. Du får på plats se de projekt som Hjärta till Hjärta är med och stöder – Somebody Cares verksamhet med Judoprojektet, Roma Mediator etc. Ta chansen att möt människorna som får del av hjälpen.

Välkommen med din intresseanmälan till info@hearttoheart.se, telefon 013-12 46 11

*priset kan komma att justeras något.