Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Afghanistan, Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 123 196 33 47

Klicka här för att ge

Följ med på våra resor 2017

resa

Om du vill se att pengarna och biståndet som Hjärta till Hjärta samlar in når fram med egna ögon, kan du följa med på någon av de resor som vi arrangerar till våra mottagarländer. På den här sidan kommer vi fortlöpande att lägga upp information om våra resor och hur du bokar en plats.

———————–

Bulgarien: v 47 Cirkapris: 7000-8000 kr FULLTECKNAD
Ta chansen och följ med Hjärta till Hjärta till Bulgarien på en intressant och spännande resa. Vi besöker projekt som Hjärta till Hjärta är med och stöttar, möter behov och träffar också människor som på olika sätt får del av hjälpen. Under den här resan besöker vi bl a Yambol, Plovdiv, Lukovit, Sofia m.m. Exempel på projekt gruppen kommer att besöka är skolprojekt och arbetsmarknadsprojekt inom Team Roma.
Välkommen med Din intresseanmälan med namn, adress, e-postadress och telefonnummer till Hjärta till Hjärta: info@hearttoheart.se

*Datumen och priserna för resorna är preliminära och kan komma att ändras.

———————–

Albanien: Inget datum fastställt för nästa resa som planeras bli under 2018 Cirkapris: 6 000 kr 
Hjärta till Hjärta erbjuder Dig att följa med på en resa till Albanien! Det är en möjlighet att se, känna och uppleva arbetet som Hjärta till Hjärta stöttar på nära håll. Vi spenderar bl a tid på Quendra Fara Miresie – rehabiliteringscentret som invigdes hösten 2016 där man bl a arbetar med personer med funktionsnedsättningar genom CBR-projektet och annat spännande. Det blir också tillfälle att träffa och umgås med barnen som bor i familjehem, det som tidigare var barnhemmet Barnens Hus. Under resan planeras också att åka upp i de vackra bergen och ta en tur till den historiska staden Kruja.

Välkommen med att skicka Din intresseanmälan med namn, adress, e-postadress, telefonnummer till Hjärta till Hjärtas epost: info@hearttoheart.se Telefonnummer: 013-12 46 11

Lettland: april 2018     Cirkapris: 3650 kronor*
Om du själv vill se hur Hjärta till Hjärta arbetar i Lettland är det här resan för dig. Under resan får du besöka familjer, skolor och annan verksamhet i Riga och på landsbygden och möta människor som får stöd och hjälp av oss. På resan åker vi även österut, nära ryska gränsen för besök och distribution av stöd osv. Ett minne för livet. I priset ingår resa med buss Linköping-Lettland tur och retur (med övernattning på färjan mellan Sverige och Riga) samt resandet i Lettland och övernattningarna där.

Välkommen med din intresseanmälan till Hjärta till Hjärtas Lettlandsansvarige Vivi-Ann Ahlström: vivi-ann@hearttoheart.se, telefon: 013-12 46 11.