Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Afghanistan, Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
BG 900-7857
SWISH 123 196 33 47

Klicka här för att ge

Dra av på skatten för Dina gåvor

Till och med årsskiftet 2015/2016 kunde du som privatperson göra ett skatteavdrag på 25 % för gåvor till Hjärta till Hjärta. Tyvärr kan man inte längre göra skatteavdrag, men du kan fortfarande göra avdrag i deklarationen för de gåvor som du gett under 2015. För att din gåva ska bli avdragsgill måste varje insättning vara på minst 200 kronor till ett av dig angett ändamål och uppgå till minst 2 000 kronor per år. Den maximala skattereduktionen är 1 500 kronor som du får om du ger 6 000 kronor eller mer till Skatteverkets godkända gåvomottagare. Det är viktigt att du uppger ditt fulla personnummer för att få rätt till Skattereduktion.

Med ett ändamål menas något av våra projekt t ex: Äldreprojektet, Familjestöd, ABC, CBR, Afghanistan etc. Alternativt kan du skriva ”till ekonomiskt behövande” då du ger oss friheten att fördela din gåva till det arbete där det för stunden bäst behövs. En inbetalning utan ändamål eller märkning räknas tyvärr inte.

För mer information om avdragsrätt se: www.skatteverket.se
eller e-posta oss: skattereduktion@hearttoheart.se