fbpx

Årets julknapp!

I juletid “tävlar” många biståndsorganisationer om givarnas gunst och försöker övertrumfa varandra med annonser och reklamblad. För att synas genom mediabruset gäller det att ha en rejält tilltagen reklambudget, vi har valt en annan väg.

Vi har valt att marknadsföra vår knappkampanj genom hemsida, bloggar, facebook, twitter, google+ och mun mot mun metoden. Vi har valt den vägen för vi vill att så stor del som möjligt av varje insamlad hundralapp ska gå till de utsatta romerna och rudarerna i Rumänien som kommer att få ta del av pengarna från kampanjen.

Tryckkostnaden för knappar, roll-ups och annat material har till största del bekostats genom gåvor och sponsring från olika företag. För att lyckas med kampanjen är vi i behov av att du fortsätter att “gilla”, dela och sprida informationen om “Jag ställer upp! Gör du?” – kampanjen genom, bloggar, twitter, facebook, instagram och andra sociala media. På så sätt kan så mycket som möjligt av varje insamlad hundralapp gå till människor i nöd.

Slutligen vill vi passa på att rikta ett hjärtligt tack till Dig som har gjort vår knappkampanj till en succé ♥

Här kan du läsa mer om årets julknapp och var Du kan beställa och få tag på den: http://hjartatillhjarta.se/knappen/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ge en gåva

Var med och gör skillnad för utsatta medmänniskor i Albanien, Bulgarien, Lettland, Rumänien, Ryssland och Sverige.
90-bankgiro 900-7857
SWISH 900 78 57

Klicka här för att ge