Butikschef sökes – Hjärta till Hjärta, Mjölby

Butikschef – Hjärta till Hjärta, Mjölby

Om oss
Hjärta till Hjärta är en ideell förening med två tydliga verksamhetsområden: internationella biståndsinsatser samt socialt företagande i Sverige inom segmentet second hand/återbruk. Det övergripande målet är att stödja, stärka och bidra till förändring för människor som lever i utsatta livssituationer. Genom våra second hand butiker verkar vi för såväl miljömässig som social hållbarhet, mångfald och inkludering. Syftet med butikerna är dels att generera resurser till biståndsinsatserna men också att vara en mötesplats för människor i behov av gemenskap, arbetsträning, praktik m.m.
Vi återskapar värde – för ett medmänskligt samhälle.
Läs mer på www.hearttoheart.se


Om jobbet

Till vår butik i Mjölby söker vi nu en butikschef med ansvar för den dagliga driften, utvecklingsarbetet i butik samt logistiksamverkan med övriga butiker.
I arbetet ingår personal- och arbetsmiljöansvar och att leda anställd personal, volontärer samt människor i sysselsättningsåtgärder.

Om dig
Du har erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete, gärna med erfarenhet från detaljhandeln.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Genom ett öppet och positivt förhållningssätt skapar du engagemang och förtroende. Du arbetar strukturerat och har förmåga att leda och utveckla människor utifrån deras egna förutsättningar. Du har ett genuint intresse för både second hand och människor, du trivs i en miljö som präglas av mångfald och du är inte rädd för att hugga i när det behövs.  Du har ekonomisk kompetens. Erfarenhet av/kunskap om värdering av secondhandvaror är meriterande. Du delar vår kristna värdegrund.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.
Tjänsteomfattning: 100 %
Placeringsort: Mjölby. Regelbundna resor förekommer till övriga butiker i regionen.
Lön: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Hösten 2020, dock senast 1 november.
Körkort: B-körkort är ett krav.

Ansökan som består av personligt brev, CV och löneanspråk skickas digitalt till Margareta Klerfors, margareta@hearttoheart.se

Sista ansökningsdag är 2020-08-09. Urval och intervjuer sker från och med vecka 33.
Varmt välkommen med din ansökan!  

Ladda ner som pdf

Frågor om tjänsten besvaras av
Margareta Klerfors, HR- och kansliansvarig.
E-post: margareta@hearttoheart.se
Tel: 013-24 63 35

MÅNADSGIVARE

GE EN GÅVA

Bli månadsgivare


Som månadsgivare gör du verklig skillnad - tillsammans skapar vi hopp och framtidstro med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


BLI MÅNADSGIVARE

Ge en gåva


Din gåva gör skillnad! Tack för att du bidrar till hopp och framtidstro, förändring och utveckling med ett särskilt fokus på utsatta barn och familjer i Östeuropa!


GE EN GÅVA


GE EN HÖGTIDSGÅVA


GE EN MINNESGÅVA